I.Steško: "Gėda ir tiek" © Eurofootball.lt
Po gėdingiausio pralaimėjimo per visą 60-ies metų klubo istoriją rezultatu 9-1 "Kauno" futbolininkams Baltijos Futbolo Lygos ketvirtfinalyje Vilniaus "Žalgirio" vyriausiasis treneris Arminas Narbekovas ir jo asistentai su žurnalistais kalbėti atsisakė, o vietoje jų pasirodęs komandos kapitonas %p02618 sunkiai rinko žodžius.

"Ką aš galiu pasakyti, gėda ir tiek," - pareiškė gynėjas.

"Kokios pralaimėjimo priežastys?.. Nežaidė stipriausi žaidėjai, visi sužaidėme prastai. Tačiau ką gali pasakyti, kai pralaimi šitaip. Gali sakyti, ką nori, teisintis nežaidusiais žaidėjais, tačiau tai nebus pasiteisinimas," - kalbėjo "Žalgirio" gynėjas, dėl kurio kaltės šiose rungtynėse buvo skirtas 11 metrų baudinys į šeimininkų vartus.

Paklaustas apie A.Narbekovo elgesį rūbinėje po rungtynių I.Steško atsakė pajuokaudamas: "O kaip atrodo, ką jis gali pasakyti? Leidžiant garso įrašą reikėtų uždėti cenzūros".

"Rytoj turėsime dvi treniruotes," - A.Narbekovo bausmę žaidėjams įvardijo I.Steško, neatskleidęs, ar treneris po rungtynių kaltino kuriuos nors žaidėjus individualiai.