T.Henry agentas paduos į teismą "France Football" © Eurofootball.lt
Londono „%c00041“ ir Prancūzijos rinktinės puolėjas %p01549 paneigė pranešimus apie jo perėjimą į „%c00006“. Be to, paskelbusį tokias naujienas prancūzų futbolo žurnalą „France Football“ futbolininko agentas Jerome‘as Andersonas ruošiasi paduoti į teismą.

T.Henry ateitis „Arsenal“ klube tapo neaiški po to, kai žaidėjas apibūdino „Milan“ susidomėjimą juo „maloniu“.

Be šiemetinių Europos čempionų, puolėju domėjosi ir „Barselona“, taigi pradėjo sklisti kalbos apie jo pasitraukimą iš „Arsenal“.

„France Football“ rašoma, jog J.Andersonas sutarė su „Barcelona“ dėl trejų metų kontrakto ir galimybės jį pratęsti dar metams. Taip T.Henry uždirbtų apie 10 milijonų eurų per sezoną.

J.Andersonas teigė svarstantis galimybę imtis teisinių veiksmų prieš leidinį už tai, kad jame buvo skelbta, jog sutartis įsigalios po T.Henry atstovų ir katalonų klubo susitikimo Prancūzijos pietuose.

„Kategoriškai pareiškiu, jog niekada nebuvau susitikęs su jokiais „Barcelona“ atstovais nei Prancūzijoje, nei kur kitur. Skaičiau tą straipsnį ir jame nėra nei trupučio tiesos, taigi aš kreipsiuosi į savo advokatus. Tai skandalas.“ ,- sakė J.Andersonas.

Tuo tarpu pats T.Henry atsiribojo nuo visų naujienų teigdamas, jog besitęsiančios spėlionės dėl jo ateities „nėra svarstytinas klausimas“.

„Dar nepriėmiau jokių sprendimų, - tvirtino žaidėjas. - Daug žmonių kalba mano vardu. Neįmanoma sustabdyti gandų - tai ne pirmas ir ne paskutinis kartas, kada šnekama už mane. Vis dar esu „Arsenal“ žaidėjas, taigi šiuo metu mano ateitis nėra svarbiausias dalykas.“