A.Nikopolidis pratęs karjerą "Olympiacos" © Eurofootball.lt
Graikijos nacionalinės rinktinės ir Pirėjo „%c00131“ klubo vartininkas %p02837 su dabartiniais šalies čempionais pratęsė savo sutartį dar vieneriems metams ir liks ekipoje iki 2008-ųjų metų vasaros.

36-erių metų patyręs vartų sargas 2004-ais metais laimėjęs Portugalijoje vykusį Europos čempionatą iš kito Graikijos klubo Atėnų „%c00133“, kuriame praleido net 15 metų, perėjo į „Olympiacos“.

Nuo to laiko jis su naujuoju klubu tris kartus iš eilės tapo stipriausia Graikijos komanda ir kitą sezoną „Olympiacos“ vėl žais UEFA Čempionų Lygos turnyre.

„Vakar, susitikimo tarp „Olympiacos“ klubo viceprezidento Giorgioso Louvariso ir vartininko Antonio Nikopolidžio metu abi pusės sutiko pratęsti žaidėjo sutartį“, - teigiama oficialioje „Olympiacos“ svetainėje.

Neseniai pasibaigusiame Graikijos čempionate A.Nikopolidis „Olympiacos“ gretose sužaidė 28-erias varžybas, o taip pat šešis mačus ir UEFA Čempionų Lygoje.

„Olympiacos“ šalies pirmenybėse aplenkė Atėnų „%c00135“ vienuolikę ir per paskutinius 11 metų 10 kartą tapo Graikijos čempionu.