"Ekrano" klube ruošiamos permainos? © Eurofootball.lt
Panevėžio "Ekrano" vadovų netenkina komandos rezultatai ir nepasikeitus situacijai klube žadamos permainos. Apie tai rašo "Lietuvos ryto" leidžiamas dienraštis "Panevėžio rytas".

Laikraščio teigimu, "Ekrano" vadovų kantrybė baigia išsekti, nes jų netenkina komandos Lietuvos "A lygos" čempionate užimama ketvirtoji vieta.

Pirmadienį vykusiame klubo vadovų ir trenerių susirinkime buvo analizuojamas komandos žaidimas ir vieta turnyrinėje lentelėje.

Pasak "Ekrano" prezidento Aušrio Labino, jei artimiausiu metu situacija nepagerės, teks priimti ryžtingus sprendimus ir jie bus padaryti ilgai nedelsiant.

Neoficialiomis žiniomis, dėl prasto komandos žaidimo debesys telkiasi virš vyriausiojo trenerio Sauliaus Širmelio galvos.

Nors prieš sezoną ekipai buvo keliami aukščiausi tikslai, "Ekranas" Lietuvos pirmenybėse per 14 rungtynių surinkęs 22 taškus jau dešimčia atsilieka nuo pirmaujančio "Kauno" klubo.

Trečiadienį panevėžiečiai pradeda kovas Baltijos futbolo lygos ketvirtfinalyje. Pirmosiose rungtynėse Latvijoje "Ekranas" susitiks su Rygos "Skonto" vienuolike.