L.Saha turėtų būti pasirengęs kitam sezonui (atnaujinta) © Eurofootball.lt
"%c00040" legionierius iš Prancūzijos Louisas Saha (%p01875) ir vėl ilgam iškrito iš rikiuotės. Dėl kelio traumos puolėjas negalės rungtyniauti bent iki lapkričio mėnesio.

28 metų futbolininko agentas Ranko Stojičius patvirtino, jog jo klientui Jungtinėse Valstijose buvo atlikta kelio operacija. Ši problema L.Sahą kamavo nuo praėjusio sezono vidurio.

"Louisui atlikta operacija, todėl aikštėje jo keletą mėnesių nematysime,- teigė R.Stojičius. - Nežinau, kada jis vėl pradės treniruotis, bet nesitikime, kad tai bus anksčiau nei lapkritį ar gruodį".

"Man Utd" vadovai jau kurį laiką svarsto galimybę įsigyti dar vieną puolėją, o prancūzo trauma, ko gero, paskatins juos imtis dar ryžtingesnių veiksmų rinkoje. Visgi, agento teigimu, pats L.Saha turėtų likti Mančesteryje.

"Nėra net kalbų apie galimą komandos keitimą. L.Saha pastaruoju metu labai nesisekė ir svarbiausia, kad jis greičiau pasiektų geriausią fizinę formą".

Praėjusį sezoną puolėjas, "Man Utd" 2004 metais kainavęs beveik 13 milijonų svarų, iš viso Anglijos čempionate sužaidė 24 rungtynes ir pelnė 8 įvarčius.

[Atnaujinta 18:59]

Visgi prancūzo trauma, atrodo, nėra tokia sunki, kaip manyta iš pradžių. Oficialiai išplatintame pranešime teigiama, jog L.Saha turėtų būti pasirengęs rungtyniauti nuo pat kito sezono pradžios. Taip pat neigiama, jog R.Stojičius yra futbolininko agentas.

"L.Saha ir R.Stojičiaus absoliučiai niekas nesieja. Jis neturi įgaliojimų kalbėti apie žaidėją,- teigiama pranešime.

"Louiso operacija JAV praėjo sėkmingai ir šiuo metu puolėjas tęsia reabilitaciją pietų Prancūzijoje. Tikimės, jog jis bus pasirengęs žaisti nuo kito sezono pradžios, o visa kita informacija nėra teisinga".