D.Vencevičius: "Sutrukdė neišnaudotos progos" © Eurofootball.lt
Po Baltijos lygos ketvirtfinalio rungtynių "Vėtra" - "Ventspils" spaudos konferencijoje dalyvavo ir savo mintimis su žurnalistais pasidalino komandų treneriai Donatas Vencevičius ir Romanas Grigorčiukas.

"Ventspils" vyriausiasis treneris R.Grigorčiukas kalbėjo trumpai ir teigė esąs nustebintas rungtynių atkaklumu bei sakė, jog rezultatas yra palankesnis jo komandai.

"Žaidimas gavosi rimtas, rungtynės buvo atkaklios. Nesitikėjau, kad abi komandos bus taip principingai nusiteikusios, abi kovėsi iki galo. Apskritai manau, jog buvo parodytas neblogas žaidimas. Mums Baltijos lyga nėra prioritetinės varžybos, tačiau žaidėjų pasirodymu esu patenkintas. Rezultatas 0-0 nėra labai geras žiūrovams, tuo tarpu kalbant apie komandas manau, kad rezultatas yra palankesnis mums, o ne varžovams", - kalbėjo R.Grigorčiukas.

"Vėtros" treneris Donatas Vencevičius pabrėžė progų išnaudojimo problemą ir nesidžiaugė rezultatu, tačiau užtikrino, kad Baltijos lygos turnyras komandai yra svarbus kaip bet kuris kitas ir išreiškė viltį sėkmingiau sužaisti atsakomosiose rungtynėse Latvijoje.

"Pirmas kėlinys buvo labai geras, bet įmušti nepavyko, nors turėjom net keturias šimtaprocentines progas. Pagrindinė mūsų problema ir yra progų išnaudojimas, tas pats buvo ir Lietuvos čempionato rungtynėse su "Žalgiriu". Mums prioritetų nėra, kiekvienoms rungtynėms ruošiamės atsakingai, visos yra svarbios. Šiandenos varžybos ne išimtis, tačiau sutrukdė tos nelemtos neišnaudotos progos", - teigė D.Vencevičius.

"Rezultatas netenkina, bet svarbiausia, kad namuose nepraleidome įvarčio. Iki atsakomųjų rungtynių Ventspilyje stengsimės pataisyti savo problemas, taip pat laukiame grįžtančių traumuotų žaidėjų. Komanda mane kaip trenerį priemė normaliai, su daugeliu futbolininkų teko žaisti kartu, tad jokių problemų neiškilo. Jei Intertoto taurės varžybose su "Llanelli" žaisime taip, kaip paskutines dvejas rungtynes, manau turime gerų šansų", - sakė "Vėtros" treneris.