Puse lūpų - naujienos trumpai (birželio 14) © Eurofootball.lt
Brazilijos rinktinės vadovybė nusprendė neleisti Robinho žaisti “Real” ekipoje paskutinėse Ispanijos čempionato rungtynėse su “Mallorca”, kuriose gali paaiškėti kas laimės čempionatą. (eurosport)

“Arsenal” vyriausiasis treneris Arsene’as Wengeras norėdamas išlaikyti komandoje Thierry Henry nori įsigyti “Juventus” puolėją Davidą Trezeguet. Prancūzas atsisakė pratęsti sutartį su italais ir gali į “Arsenal” pereiti tik už 5 milijonus svarų. Puolėjas norėtų su anglų klubu pasirašyti trijų metų sutartį ir reikalauja 90 tūkstančių svarų algos. (The Sun)

Thierry Henry agentas ruošiasi paduoti į teismą leidinį France Football, kuriame buvo išspausdinta informacija, kad Henry pasirašė kontraktą su “Barcelona”. (eurosport)

“Zaragoza” vadovybė sutiko parduoti “Juventus” puolėją Diego Milito už 20 milijonų eurų. Tačiau italai, už argentinietį buvo pasiruošę mokėti ne daugiau nei 16 milijonų. (eurosport)

“Barcelona” puolėjas Samuelis Eto’o norėtų žaisti vienoje komandoje su “Arsenal” puolėju Thierry Henry. “Thierry – vienas geriausių žaidėjų pasaulyje, “Barcelona” jis tinka visu šimtu procentų. Jeigu klubo vadovybė nutartų jį įsigyti, aš būčiau labai laimingas galėdamas žaisti vienoje komandoje, kaip ir visi kiti komandos žaidėjai”,- sakė Samuelis Eto’o.(Sky Sports)

Argentiniečių puolėjo Javier Saviola agentas pareiškė, kad žaidėjas šią vasarą paliks “Barcelona”. (eurosport)

Puolėjas Alanas Smithas prisipažino, kad labai rimtai svarstys įvairius pasiūlymus, kol negaus aiškaus atsakymo apie savo ateitį “Man Utd”, be to žaidėjas pridūrė: “jeigu mane ruošiasi parduoti, aš norėčiau apie tai žinoti”. (euro-football.ru)

Italų saugo Mauro Camoranesi agentas susitikęs su “Juventus” vadovybe nesusitarė dėl žaidėjo kontrakto pratesimo. Agentas teigia, kad jų netenkina finansinė kontrakto pusė. (Gazzetta dello Sport)

“Benfica” pasiruošusi atsisveikinti su savo lyderiu Simao Sabrosa, tačiau ne mažiau nei už 25 milijonus eurų. (eurosport)

“Newcastle” įsijungė į kovą dėl “Reading” gynėjo Nicky Shorey, kurio kaina 5 milijonai svarų.(The Sun)