"West Ham" ir "Tottenham" pešasi dėl D.Bento © Eurofootball.lt
Du Anglijos „Premier“ lygos Londono klubai „%c00248“ ir „%c00052“ yra susidomėję 17 milijonų svarų sterlingų vertinamu Anglijos nacionalinės rinktinės ir į žemesniąją „Championship“ lygą iškritusio Londono „%c00043“ puolėju Darrenu Bentu (%p04684).

Netiesiogiai skelbiama, kad „plaktukai“ yra arti 23-ejų metų futbolininko įsigijimo po to, kai jam pasiūlė penkerių metų kontraktą ir 75 tūkstančių svarų sterlingų algą per savaitę.

Tačiau į kovą dėl Anglijos rinktinės nario įsijungė ir praėjusį sezoną 5-ąją vietą užėmęs „Tottenham“ klubas, bet „West Ham“ yra įsitikinę, jog sugebės prisivilioti D.Bentą ir pratęs sėkmingai besiklostančią vasaros transferų politiką.

Tam, kad pasiektų savo užsibrėžtą tikslą, „West Ham“ vyriausiasis treneris Alanas Curbishley kaip dalį sandėrio „Charlton” pasiūlė 27-erių metų saugą Haydeną Mullinsą (%p05060).

Talentingu puolėju, kuris praėjusį sezone „Anglijos „Premier“ lygoje įmušė 14 įvarčių, domėjosi ir vienas iš keturių didžiausių šalies grandų „%c00045“, tačiau nusprendė pasitraukti iš kovos dėl kitų klubų didelio finansinio pajėgumo.

Manoma, kad D.Bentui ketvirtadienį sugrįžus iš atostogų jis praeis medicininį patikrinimą ir papildys „West Ham“ gretas, bet ir „Spurs“ dar anksčiau laiko nesiruošia nuleisti ginklų.

Jeigu Anglijos rinktinės puolėjas nuspręs savo karjerą tęsti „plaktukų“ komandoje, jis vėl dirbs kartu su A.Curbishley, kuris prieš dvejus metus už žaidėją „Ipswich Town“ ekipai paklojo 2,75 milijonų svarų sterlingų sumą.

Be to D.Bentas klube rungtyniaus su buvusiu „Charlton“ saugu Scottu Parkeriu (%p03675), kuris šio mėnesio pradžioje už 7 milijonus svarų iš "%c00046" persikėlė į „West Ham“.