D.Beckhamas neigia gandus apie galimybę likti Madride © Eurofootball.lt
Davidas Beckhamas (%p00219) ketvirtadienį dar kartą oficialiai patvirtino, jog sekmadienio dvikova prieš "%c00021" jam bus paskutinė vilkint Madrido "%c00003" marškinėlius.

Dešiniajame krašte rungtyniaujantis futbolininkas dar šių metų pradžioje sukirto rankomis su Los Andželo "Galaxy" po to, kai derybos dėl naujos sutarties su "Real" netrūko. Tuomet "Karališkojo" klubo vadovai šiam sprendimui pernelyg neprieštaravo, tačiau lemiamu sezono metu puikią sportinę formą demonstravęs D.Beckhamas privertė juos pakeisti nuomonę ir ieškoti būdų išlaikyti žaidėją Madride.

Žiniasklaidoje teigta, jog sutartyje su "Galaxy" yra numatyta išpirkimo galimybė, bet šią informaciją amerikiečiai paneigė, o pats anglas tikina kitą sezoną žaisiąs Los Andžele.

"Mano paskutinysis mačas "Real" komandoje bus sekmadienį prieš "Mallorca", - sakė 32 metų D.Beckhamas. - Jokios nutraukimo galimybės sutartyje su "Galaxy" tikrai nėra.

"Atstovavau Madrido ekipai keturis metus. Laikas, praleistas čia, buvo neįtikėtinas. Tikiuosi, jog viską baigsiu labai sėkmingai - laimėdamas Ispanijos čempionato auksą.

"Žinojau, kad palieku "Real" dar sausį, kai man pasakė, jog kontraktas nebus pratęstas. Tai buvo laikas, kuomet turėjau priimti galutinį sprendimą. Pasirinkau amerikiečių pasiūlymą ir be galo tuo džiaugiuosi.

"Galėjau ir norėjau čia rungtyniauti dar du tris metus. Labai gerbiu prezidentą ir vyriausiąjį trenerį Fabio Capello. Bet sezonas dar nesibaigė - galėsime švęsti tada, kai būsime čempionai".

Ispanijos pirmenybėse likus sužaisti po vienerias rungtynes "Real" ir "%c00006" turi surinkusios po 73 taškus, tačiau madridiečiai žengia pirmoje vietoje dėl geresnio tarpusavio dvikovų balanso. Titulą jiems garantuotų pergalė mače prieš "Mallorca".