"Real" akiratyje - J.Dudekas © Eurofootball.lt
Ispanijos žiniasklaida ketvirtadienį skelbia, jog Madrido "%c00003" siekia įsigyti "%c00045" atsarginį vartininką Jerzy Dudeką (%p01998).

Lenko sutartis su anglų klubu baigiasi šią vasarą ir tikrai nebus pratęsta.

2005 metais į Liverpulį atvykus ispanui Pepe Reinai, J.Dudekas prarado vietą startinėje sudėtyje ir aikštėje pasirodydavo itin retai. Tokia padėtis žaidėjo netenkino ir jis išreiškė norą išvykti ten, kur turėtų galimybę gauti daugiau žaidybinio laiko.

Visgi Madride to jis tikėtis vargu ar galėtų, todėl kol kas nėra neaišku, ar derybos baigsis sėkmingai. Dar viena kliūtis galėtų būti atlyginimas, mat Anglijoje vartininkas uždirbo, neoficialiais duomenimis, maždaug 60 tūkstančių svarų per savaitę.

Kiek anksčiau žiniasklaidoje teigta, jog J.Dudeką savo gretose norėtų matyti Sevilijos "%c00097" vadovai, tačiau dabar jie susidūrė su tituluoto varžovo konkurencija.

Neabejotinai pagrindiniu "Real" vartininku ir toliau liks 26 metų Ikeras Casillasas (%p00195), bet jo dubleris Diego Lopezas (%p03147) artimiausiu metu turėtų persikelti į "%c00086", užleisdamas vietą naujokui. 34 metų lenkas yra vienas pagrindinių kandidatų į atsilaisvinusią vietą ant atsarginių žaidėjų suolelio.