"Liverpool" taikinyje – Izraelio rinktinės saugas © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygoje 3-iąją vietą užėmęs „%c00045“ klubas atskleidė, jog yra susidomėję Izraelio nacionalinės rinktinės ir Londono „%c00248“ ekipos saugu Yossi Benayounu (%p00501) ir norėtų jį privilioti į „Anfield“.

Žaidėjas gegužės mėnesio pabaigoje tik žodžiu susitarė su „plaktukais“ pratęsti savo sutartį dar penkeriems metams, tačiau oficialiai raštu to dar nepadarė ir jo agentas Ronenas Katzavas atskleidė, jog buvo susitarta tik iš esmės.

„Galiu patvirtinti, kad mes priartėjome prie Yossi Benayouno, bet cituojama suma yra klaidinga, - teigė „Liverpool“ klubo generalinis direktorius Rickas Parry. – Nieko kito mes nesiruošiame sakyti“.

Daugelis praneša, kad „Liverpool“ jau pateikė 1 milijono svarų sterlingų pasiūlymą už Izraelio rinktinės kapitoną, tačiau kiti spėja, kad suma yra 3 milijonai svarų.

Manoma, kad „West Ham“ atmes šį pasiūlymą, jeigu siekia išsaugoti saugą, kuris atvyko į Londoną 2005 metais iš „%c00005“ vienuolikės už 2.5 milijonų svarų sterlingų ir uždirbo 50 tūkstančių svarų atlyginimą per savaitę, savo ekipoje.