J.Jaaskelainenas atsisakė pratęsti sutartį su "Bolton" © Eurofootball.lt
Suomijos nacionalinės rinktinės vartininkas Jussi Jaaskelainenas (%p02254) atmetė Anglijos „Premier“ lygos „%c00050“ klubo pasiūlytą naują kontraktą.

Patyręs 32-iejų metų vartų sargas yra siejamas su „%c00040“ ir „%c00260“ vienuolikėmis, todėl gali palikti „ristūnus“ ir tapti laisvuoju agentu, nors jo kontraktas su „Bolton“ dar galioja iki 2008-ųjų metų vasaros.

"Jussi atmetė galimybę pratęsti jam siūlomą naują kontraktą, - Suomijos žvaigždės agentas Peteris Harrisonas teigė "Manchester Evening News". – Jis yra patenkintas, jog užbaigs dar metus galiojančią sutartį."

„Paskutinius dešimtį metų jis puikiai gynė „Bolton“ vartus ir yra vertinamas kaip vienas iš trijų geriausių Anglijos „Premier“ lygos vartininkų, jeigu ne pačiu geriausiu, - pridūrė P.Harrisonas. – Vartininko pozicija yra sunkiai užpildoma. Pilna pavyzdžių apie kitus klubus, kurie išbando laimę su užsienio vartininkais, kurie nėra labai geri."

„Jussi niekados „Bolton“ klube nesukeldavo kokių nors problemų todėl, kad yra solidus bei patikimas. Jis tik nori jaustis vertinamas," - pridūrė agentas.

„Bolton“ vartininką iš Suomijos įsigijo iš J.Jaaskelaineno tėvynės „VPS Vaasa“ klubo už 100 tūkstančių svarų sterlingų sumą.