Puse lūpų - naujienos trumpai (birželio 19) © Eurofootball.lt
„Milan“ klubo viceprezidentas Adriano Galliani vėl pareiškė, kad “Barcelona” puolėjas Samuelis Eto’o yra pagrindinis klubo tikslas. Italai už kamerūnietį pasiruošę sumokėti 42 milijonus eurų. (channel4)

“Milan” saugas Kaka pareiškė, kad jo nedomina “Real” pasiūlymas. Madrido klubas brazilui pasiūlė 12 milijonų eurų metinį atlyginimą, tai yra dvigubai daugiau nei žaidėjas gauna dabar. Šią vasarą “Milan” pažadėjo 6,45 milijonų eurų metinį atlyginimą iki 2012 metų. (euro-football.ru)

Paskutinių Ispanijos čempionato rungtynių didvyris, „Real“ saugas Jose Reyesas kitą sezoną greičiausiai gins Madrido „Atletico“ garbę. (eurosport)

“Barcelona” saugas Ludovicas Giuly paneigė informaciją apie Thierry Henry perėjimą į katalonų klubą. “Thierry Henry neskambino ir nekalbėjo su manimi dėl jo perėjimo į “Barcelona”. O, kad apie tai parašė France Football – melas. Jis neprašė manęs, kad aš jam suraščiau namą, aš ne nekilnojamo turto agentas”,- sakė Ludovicas Giuly.
(euro-football.ru)

“Real” domisi “West Ham” puolėju Carlosu Tevezu, tačiau konkretaus pasiūlymo žaidėjas dar nesulaukė. (The Sun)

Kartu su komanda laimėjęs Ispanijos čempionatą “Real” strategas Fabio Capello pareiškė norintis likti klube ir tęsti pradėtą darbą. (lenty.ru)

„Inter“ saugas Luišas Figo pareiškė, kad per paskutinį savo karjeros sezoną jis trokšta tik vieno - kartu su Milano komanda laimėti Čempionų lygą. (euro-football.ru)