K.Jasaitis papildė lietuvių gretas "Otelul" klube © Eurofootball.lt
Penktą vietą Rumunijos čempionate užėmęs Galačio "%c00320" didina savo legionierių iš Lietuvos skaičių - sutartį su rumunų klubu pasirašė šį sezoną Marijampolės "Sūduvai" atstovavęs saugas Karolis Jasaitis.

24 metų K.Jasaitis pasibaigus kontraktui su "%c00125" į "Otelul" persikėlė kartu su čeku Lubomiru Kubica, ir Rumunijos komandoje prisijungs prie dar dviejų lietuvių - Lietuvos rinktinės vartininko Pauliaus Grybausko ir puolėjo Tado Labuko, kurie klube žaidžia jau vieną sezoną.

Šį sezoną atstovaudamas "Sūduvai" K.Jasaitis Lietuvos čempionate sužaidė devynerias rungtynes, tačiau šešiose iš jų aikštėje pasirodė po keitimo. Praėjusiais metais saugas rungtyniavo dažniau ir per 22 mačus "A lygoje" pelnė 4 įvarčius.

Į "Sūduva" saugas perėjo 2006 metų sausį iš Vilniaus "Žalgirio" klubo, kai atmetė Bialystoko "Jagiellonia" pasiūlymą ir nusprendė likti Lietuvoje.

Prieš savaitę Rumunijos spaudai "Otelul" prezidentas Marijus Stanas buvo pareiškęs, kad domisi dviem lietuviais - vienu gynėju ir vienu saugu.