"Vilnius" porai mėnesių neteko A.Laurišo ir Mullerio © Eurofootball.lt
Lietuvos čempionate antrą vietą užimantis "%c00140" patyrė skaudų smūgį - kaip praneša oficiali sostinės klubo svetainė, komandai apie du mėnesius negalės padėti puolėjai %p03005 ir Mulleris (%p04245).

"Vilniaus" kapitonui A.Laurišui ir brazilui Mulleriui rimtos medikų pagalbos prireikė po sekmadienio pergalingų "A lygos" rungtynių su Klaipėdos "Atlantu", kuriose vienintelį įvartį prieš savo buvusį klubą pelnė būtent A.Laurišas.

Atlikus medicininius tyrimus paaiškėjo, kad "Vilniaus" lyderių traumos yra kur kas sunkesnės nei tikėtasi – ir Aivaras Laurišas, ir Mulleris nerungtyniaus apie du mėnesius.

Neseniai sunkią kryžminių kelio raiščių traumą išsigydęs ir vos ketverias "A lygos" rungtynes šį sezoną sužaidęs "Vilniaus" kapitonas A.Laurišas vėl patyrė kojos traumą – šįkart susižeidė dešinį kelį.

Vienam "Vilniaus" puolimo lyderių, šešių įvarčių A lygoje autoriui Mulleriui lūžo dešinės kojos padikaulis. Puolėjo koja mažiausiai penkias savaites bus įtvare, o vėliau "Vilniaus" legionieriaus iš Brazilijos laukia reabilitacija.

"Vilnius" Lietuvos pirmenybėse po 14 turų surinkęs 30 taškų užimą antrą poziciją ir dviem taškais atsilieka nuo lyderio nugalėtojų titulą ginančio "Kauno", tačiau yra sužaidęs rungtynėmis mažiau. Trečiadienį sostinės ekipa 15-ojo "A lygos" turo rungtynėse išvykoje susitiks su vienu autsaiderių "Šilutės" klubu.