"Marseille" gretas papildė B.Cheyrou © Eurofootball.lt
Prancūzijos „ Ligue 1“ pirmenybėse 2-ąją vietą užėmęs ir į UEFA Čempionų Lygą prasimušęs „%c00071“ klubas susitarė su kita šalies „%c00025“ ekipa įsigyti saugą %p01046 ir su juo pasirašė ketverių metų kontraktą

Oficialiai perėjimo suma nėra skelbiama ir 26-erių metų futbolininkas per artimiausias kelias dienas pereis medicininę apžiūrą. Jis užpildys klube atsiradusią spragą ir užims Francko Ribery (%p04166) vietą aikštėje, kuris persikėlė į Vokietijos Miuncheno „%c00001“ ekipą.

„Tai yra žaidėjas, kuris subalansuos mūsų komandos saugų liniją, - teigė „Marseille“ klubo prezidentas Pape Dioufas.

B.Cheyrou penkerius metus rungtyniavo „%c00094“ klube, taip pat 2001-2002 metų sezone su komanda pirmą kartą žaidė UEFA Čempionų Lygoje. Jo trimis metais vyresnis brolis %p02024 anksčiau žaidė kartu su juo vienoje komandoje, bet praėjusią vasarą perėjo į „%c00067“ ir buvo manoma, kad B.Cheyrou prisijungs prie brolio "Rennes" komandoje ir žais kartu su juo UEFA Taurės turnyro kvalifikacinėse varžybose.

Tačiau pagunda išbandyti jėgas stipriausiame ir prestižiškiausiame Europos turnyre padarė savo ir B.Cheyrou tikisi, jog galės padėti „Marseille“ vienuolikei šių metų rugsėjo mėnesį prasidėsiančiame UEFA Čempionų Lygos grupės turnyre.

Iš viso saugas „Lille“ ir „Auxerre“ komandoje Prancūzijos „Ligue 1“ čempionate yra sužaidęs 98-erias rungtynes bei pelnęs 8 įvarčius.