Puse lūpų - naujienos trumpai (birželio 21) © Eurofootball.lt
“Chelsea” strategas Jose Mourinho neigia davęs interviu Gazzetta dello Sport, kuriame ne itin maloniai atsiliepė apie Andrejų Ševčenką ir jo žmoną. (Chelseafc.com)

“Aston Villa” vadovybė svarsto galimybę įsigyti “Villarreal” puolėją Diego Forlaną. “Villarreal” pasiruošęs atsisveikinti su urugvajiečiu už 15 milijonų svarų. (Daily Mail)

Po to kai “West Ham” nepavyko pasirašyti sutarties su Darrenu Bentu iš „Charlton”, klubas susidomėjo šią vasarą “Barcelona” paliekančiu Javieru Saviola. Tačiau vargu ar ir šis sumanymas bus įgyvendintas, nes žaidėju taip pat domisi “Real” ir “Valencia” ir siūlo argentiniečiui 80 tūkstančių svarų per savaitę. (The Sun)

Milano “Inter” puolėjas Adriano gali būti metams paskolintas “Fenerbahce”. (Tribalfootball)

“Marseille” toliau stiprina komandos sudėtį, kuriai ateinantį sezoną teks kovoti Čempionų lygoje. Prancūzai pradėjo derybas su “Barcelona” dėl saugo Ludovico Giuly persikėlimo į Marselį. (sport24.com)

“Milan” puolėjo Alberto Gilardino agentas patvirtino, kad jo klientas yra “Juventus” taikinyje. (channel4)

“Real” prezidentas Romanas Calderonas pareiškė, kad pagrindinio komandos trenerio Fabio Capello likimą spręs Madrido klubo sporto direktorius Predragas Mijatovičius. Nežiūrint į tai, kad “Real” iškovojo Ispanijos čempionų titulą neatmetama galimybė, kad prie komandos vairo stos “Getafe” strategas Berndas Schusteris. (lenty.ru)

Brazilų saugas Savio nusprendė nepratęsti kontrakto su “Real Sociedad” iškritusiu iš Ispanijos „Primera“ lygos ir greičiausiai persikels į Valensijos “Levante”. (Reuters)