T.Danilevičius lieka "Bologna" klube © Eurofootball.lt
Lietuvos rinktinės puolėjas Tomas Danilevičius vis dėlto lieka Bolonijoje - baigiantis laikui, kai turi būti priimtas susitarimas dėl bendrų žaidėjo teisių "Bologna" ir "Livorno" klubai sutarė toliau dalintis po pusę futbolininko kontrakto.

Kaip EuroFootball.lt jau [link="http://www.eurofootball.lt/index.php?page=news&id=10408"]rašė[/link], 50 procentų teisių į 28 metų T.Danilevičių sausį įsigijo "Bologna" klubas. Jame lietuvis rungtyniavo iki šio sezono pabaigos ir sužaidė 13 mačų bei pelnė 2 įvarčius, tačiau nesugebėjo su komanda iškovoti kelialapio iš "Serie B" į "Serie A".

Nors "Livorno" ir "Bologna" neskubėjo priimti sprendimo ir rizikavo dėl žaidėjo grumtis "aklame" aukcione, kuriame abi pusės viena kitai nežinant pateikia savo pasiūlymą, paskutinę dieną vis tik buvo priimtas sprendimas pratęsti susitarimą dėl bendrų teisių į žaidėją dar metams.

Taigi, jei neatsiras klubo, norinčio išpirkti T.Danilevičių iš "Bologna" ir "Livorno", kitą sezoną Lietuvos rinktinės kapitonas su Bolonijos ekipa toliau rungtyniaus "Serie B".