J.Caparrosas atsistatydino iš "Deportivo" trenerio pareigų © Eurofootball.lt
Ispanijos „Primera“ lygoje vos 13-ąją vietą užėmęs La Korunijos „%c00089“ klubas lieka be vyriausiojo trenerio. Ketvirtadienį strategas Joaquinas Caparrosas paskelbė, jog atsistatydina iš savo užimamų pareigų nepaisant to, jog jo kontraktas su komanda dar galioja metus.

„Tai asmeniškai priimtas sprendimas todėl, kad darbas per pastaruosius dvejus stipriai paveikė mane ir manau, jog dabar yra pat geriausias laikas pasitraukti, - spaudos konferencijoje teigė J.Caparrosas. – Neliksiu komandoje nors dar turiu metus galiojantį kontraktą, nes jaučiu, kad kitą sezoną nesugebėsiu suteikti komandai visko geriausio“.

51-erių metų treneris prie Galicijos ekipos vairo stojo 2005-2006 metų sezone po to, kai sėkmingai vadovavo „%c00107“ klubui, kur pagarsėjo kaip iš rezervinės komandos atsivesdamas jaunus, perspektyvius futbolininkus.

Nepaisant to, kad rekonstravo ekipą jaunais žaidėjais, nes klubą paliko keletas patyrusių futbolininkų, jis atgaivino komandos sudėtį ir pirmajame sezone „Deportivo“ vienuolikėje sugebėjo „Primera“ lygoje užimti 8-ąją vietą.

Šis sezonas bus mažiau sėkmingas, ir nors klubas nebuvo atsidūręs pavojingoje, iškritimą lemiančioje, zonoje, „Deportivo“ pirmenybėse užėmė ganėtinai žemą 13-ąją poziciją.

J.Caparrosas yra siejamas užimti atsiradusią laisvą trenerio vietą praėjusiame sezone tik 17-ąją vietą užėmusiame „%c00039“ klube, kadangi šios savaitės pradžioje iš posto pasitraukė Jose Manuelis Esnalas.