"Rangers" ekipą papildė D.Beasley © Eurofootball.lt
Škotijos „Premier“ lygos vicečempionas Glazgo „%c00121“ klubas iš Olandijos „Eredivisie“ lygos čempionų Eindhoveno „%c00128“ įsigijo Jungtinių Amerikos Valstijų nacionalinės rinktinės puolėją DaMarcusą Beasley (%p04142).

25-erių metų futbolininkas, kuris praėjusį savaitgalį su JAV rinktine finale 2-1 nugalėjęs Meksiką laimėjo Aukso Taurę (Golden Cup), į Škotijos ekipą persikėlė už oficialiai neskelbiamą sumą ir su naujuoju klubu pasirašė trejų metų kontraktą, įpareigosiantį jį „Ibrox“ stadione iki 2010-ųjų metų. Manoma, kad perėjimo suma gali siekti maždaug 1 milijono eurų sumą.

Po trumpų atostogų jis prie savo naujųjų komandos draugų prisijungs rugpjūčio 12-ąją dieną, kai prasidės priešsezoninės treniruotės Vokietijoje.

„Esu be galo laimingas, kad žaisiu „Rangers“ klube, - „reindžerių“ ekipos oficialiai svetainei teigė D.Beasley. – Tai didis klubas ir negaliu sulaukti to momento, kai užsivilksiu šios komandos marškinėlius“.

„Kadangi aš buvau išvykęs su nacionaline rinktine, prireikė nemažai laiko, kol galiausiai viskas išsisprendė, ir aš turėjau laukti, - priduria futbolininkas. – Dabar esu tiesiog patenkintas, jog viskas baigėsi ir man belieka susikoncentruoti į tai, kad tapau „Rangers“ žaidėju“.

D.Beasley į „PSV“ ekipą atvyko 2004-aisiais metais iš „MLS“ lygos Čikagos „Fire“ klubo už 1.5 milijonų svarų sterlingų ir per pirmąjį savo sezoną Olandijoje su ekipa laimėjo „Eredivisie“ pirmenybes.

2004-2005 metų sezone amerikietis taip pat pasireiškė ir stipriausiame Senojo žemyno UEFA Čempionų Lygos turnyre, kuriame varžovų vartininkus nuginklavo 4 kartus bei padėjo „PSV“ pasiekti pusfinalio barjerą.

Olandijos čempionate D.Beasley per 56-erias varžybas sugebėjo pasižymėti 10 kartų, o praėjusį sezoną praleido Anglijos „Premier“ lygos „%c00054“ klubo nuomoje. Sezonas jam nebuvo sėkmingas, kadangi jis buvo kamuojamas traumų ir per 18 šalies čempionato varžybų jis pelnė 3 įvarčius ir Mančesterio ekipa nepanoro įsigyti šio žaidėjo.

Prieš ateinantį sezone „Rangers“ klubas, kuris taip pat dalyvaus UEFA Čempionų Lygos turnyre, šiandien iš kito šalies „%c00228“ klubo įsigijo vartininką Graeme`ą Smithą ir su juo pasirašė trejų metų sutartį. Be to, komandą papildė iš Prancūzijos „%c00064“ klubo atvykęs puolėjas Jeanas-Claude`as Darchevile`is (%p00680), bei taip pat yra domimasi dar vienu šios komandos žaidėju, saugu Julienu Faubertu (%p05243), už kurį ruošiamasi sumokėti 10 milijonų svarų sterlingų.