"Fulham" įsigijo Šiaurės Airijos rinktinės kapitoną © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygoje 16-ąją vietą užėmęs Londono „%c00044“ klubas įsigijo pirmąjį šios vasaros pirkinį. Komanda už 1 milijono svarų sterlingų sumą iš kitos šalies Birmingemo „%c00049“ ekipos įsigijo Šiaurės Airijos rinktinės kapitoną Aaroną Hughesą (%p02400) .

27-erių metų vidurio gynėjas su naująja komanda pasirašė trejų metų kontraktą, galiosiantį iki 2010-ųjų metų ir „Craven Cottage“ vėl dirbs kartu su buvusiu Šaiurės Airijos nacionalinės rinktinės treneriu Lawrie Sanchezu.

Universalusis gynėjas per savo profesionalaus futbolininko karjerą Anglijos „Premier“ lygos čempionate sužaidė daugiau negu 250 rungtynių, iš kurių apie 200 buvo sužaisti devynerius metus vilkint „%c00046“ komandos marškinėlius.

„Esu patenkintas, kad sugebėjome privilioti Aaroną į „Fulham“ ekipą, - oficialiai „Fulham“ klubo svetainei teigė vyriausiasis komandos treneris L.Sanchezas. – Kai buvau Šiaurės Airijos rinktinės treneris, jis buvo komandos kapitonas, ir tada jame aš įžvelgiau lyderio sugebėjimus bei jo žaidėjo kokybę, taigi esu laimingas, kad jis tapo pirmuoju mano įsigytu žaidėju šią vasarą“.

„Esu patenkintas, kad perėjau į „Fulham“ dar iki prasidedant sezonui ir nesulaukiu to momento, kada galėsiu vėl dirbti kartu su Lawrie Sanchezu, - sakė A.Hughesas. – Mėgavausi laiku, praleistu „Aston Villa“ komandoje, bet kai gavau tokią galimybę, neturėjau nė menkiausio dvejojimo pasikalbėti su treneriu apie klubo ambicijas, kurios akivaizdžiai mane sudomino“.

A.Hughesas savo nacionalinei rinktinei atstovavo 44 kartus, o per dvejus sezonus praleistus „Villa“ ekipoje jis Anglijos čempionate sužaidė tik 50 kartų.