Puse lūpų - naujienos trumpai (liepos 7) © Eurofootball.lt
„West Ham“ puolėjas Carlosas Tevezas duodamas interviu pakomentavo savo galimą persikėlimą į „Man Utd“. „Žaisti už tokį klubą man bus didelė garbė. Aš atvažiavau į Angliją laimėti čempionų titulo, pirmą žingsnį aš jau žengiau „West Ham“. Dabar aš pasiruošęs žengti antrą žingsnį ir tapti Anglijos futbolo dievaičiu“,- pareiškė argentinietis.
(Sky Sports)

„Liverpool“ vyriausiasis treneris Rafaelis Benitezas pareiškė, kad Fernando Torreso įsigijimas – tik pirmas žingsnis stiprinant komandos sudėtį aukščiausios klasės žaidėjais.
„Mes visa laiką ieškome rimtų futbolininkų, kurie galėtų sustiprinti komandą. Jeigu klubas nori kovoti dėl čempionų titulo ateinantį sezoną, dar būtinai reikia sustiprinti saugų liniją. Reikia nepamiršti, kad Anglijos čempionatas tęsęsi 9 mėnesius, todėl komandoje turi žaisti labai pajėgūs futbolininkai“,- teigė strategas. (Tribalfootball)

„Milan“ puolėjas Ronaldo labai rimtai ruošiasi artėjančiam sezonui, individualiai ir intensyviai treniruojasi savo tėvynėje. „Aš negailiu savęs per treniruotes, nes noriu į Italiją sugrįžti puikios formos“,- teigė brazilas. Kalbėdamas apie savo tėvynainį Kaka, Ronaldo sakė: „Mes prieš keletą dienų kartu pietavome ir Kaka man sakė, kad nepaliks „Milan“ klubo“,- pažymėjo puolėjas. (lenty.ru)

„Real“ norėtų parduoti tris savo brazilus – Cicinho, Marcelo ir Julio Baptista. Klubo vadovybė teigė, kad yra pasiruošusi apsvarstyti visus pasiūlymus dėl šių žaidėjų. (DiarioSport)

“Chelsea” po nevykusio bandymo įsigyti “Sevilla” gynėją Danielių Alvesą, kuris greičiausiai persikels į “Liverpool”, sugrįžo prie anksčiau svarstytos kandidatūros – “Tottenham” gynėjo Pascalio Chimbonda. Dabar “Chelsea” už gynėją siūlo 12 milijonų svarų. (The Sun)

“Newcastle” patvirtino, kad domisi “Barcelona” gynėju Edmilsonu. Futbolininko kaina - 4 milijonai svarų. (The Journal)

“Ajax” saugas Wesley Sneijderis greičiausiai savo karjerą tęs “Fiorentina”. Florencijos klubui olandas gali kainuoti 12 milijonų eurų. (Firenzeviola.it)

“Sevilla” pasiruošusi sumokėti 3,5 milijonų eurų už ”Hertha” saugą Keviną-Prince Boatengą. Tačiau Berlyno klubas nenori paleisti vieno perspektyviausių savo futbolininkų. Pats žaidėjas jau aptarė perėjimo sąlygas ir norėtų su ispanų klubu pasirašyti 5 metų sutartį. (Goal.com)