Puse lūpų - naujienos trumpai (liepos 8) © Eurofootball.lt
Davidas Beckhamas per savo 4 metų karjerą “Real” iškovojo tik vieną trofėjų – 2007 metų Ispanijos čempionų vardą. Tačiau futbolininko komercinė sėkmė sumušo visus rekordus. Per tuos keturis metus anglų saugas “Real” uždirbo apie 440 milijonų eurų. Per šį laikotarpį klubo atributikos pardavimas išaugo 137 procentais. Užtenka pasakyti, kad per pirmuosius 6 mėnesius, Davidui Beckhamui persikėlus į Madrido klubą, buvo parduota apie milijoną marškinėlių su jo numeriu. (The Sun)

“Milan” išsiuntė pasiūlymą “Chelsea” dėl Andrejaus Ševčenkos pardavimo. Už savo buvusį puolėją Milano klubas pasiruošęs sumokėti 25 milijonus eurų, tačiau Londono klubas nori – 35 milijonų eurų. Priminsime, kad prieš metus “Chelsea” sumokėjo “Milan” 46 milijonus eurų. Be kainos klausimų yra dar viena problema – futbolininko atlyginimas. “Chelsea” klube futbolininkas per metus uždirba 7 milijonus eurų, o “Milan” pasiruošęs mokėti, tik 5,5 milijonus eurų.
(Gazzetta dello Sport)

“Barcelona” saugas Ludovicas Giuly pateikė klubo vadovybei ultimatum - arba per 15 dienų jie sumažina jo išpirkos kainą arba garantuoja, kad jis sekantį sezoną liks klube. Žaidėjas nori, kad jo išpirkos kaina nebūtų didesnė nei 6 milijonai eurų.
(euro-football.ru)

“Barcelona” vadovybė pateikė pasiūlymą “Zaragoza” dėl gynėjo Gabrielio Milito. Katalonai už argentinietį pasiūlė 22 milijonus eurų ir du savo žaidėjus - Thiago Motta ir Santiago Ezquerro. (lenty.ru)

“Liverpool” įsigijęs Fernando Torresą, toliau ieško kuo galėtų sustiprinti puolimo grandį. Dabar anglų klubo taikiklyje atsidūrė “Roma” saugas Mancini ir “Porto” puolėjas Ricardo Quaresma. (Calciomercato)

“Real” savininkas Romanas Calderonas pripažino, kad jiems nepavyks įsigyti “Milan” saugo Kaka. Vieną iš pagrindinių priežasčių, Romanas Calderonas įvardijo “Milan” nenorą paleisti žaidėjo. (AS)

“Roma” susidomėjo “Barcelona” gynėju Juliano Belletti, be to paprašė katalonų klubo leidimo pradėti derybas su gynėju Sylvinho.(euro-football.ru)

Naujas “Real” vyriausiasis treneris Berndas Schusteris, oficialiai dar nepradėjęs eiti savo pareigų, jau pradeda galvoti apie komandos sudėtį. Vieną pirmų žaidėjų, kurį treneris norėtų matyti savo komandoje, yra “Arsenal” saugas Cescas Fabregasas. (Мarca)

“Real” saugo Emersono agentas teigia, kad žaidėjas lieka komandoje ir klubas net nesvarsto jo perėjimo į kitą klubą galimybės. (channel4)