D.Butkus: "Lengvų rungtynių nebėra" © Eurofootball.lt
Po sekmadienį Lietuvos čempionate iškovotos triuškinamos pergalės 4-0 prieš Visagino "Interą" kalbėjęs Panevėžio "Ekrano" strategas Darius Butkus džiaugėsi "Žalgirio" stadiono aikštės kokybe ir teigė, jog lengvų rungtynių nebeliko.

"Į kiekvieną mačą einame kaip į paskutinį. Turnyrinė lentelė diktuoja sąlygas - lengvų rungtynių nebeliko, - po rungtynių oficialiai "Ekrano" internetinei svetainei teigė D.Butkus. - Komanda ištrynė tokius žodžius kaip "lengvas varžovas" ar "lengvas pasivaikščiojimas po stadioną". Siekiame užsibrėžto tikslo. Į aikštę einame maksimaliai nusiteikę kovai. Tuo labiau, kad silpnesnieji visad nori įkasti stipresniems."

Labai bijojau permirkusios aikštės, kuri galėjo sukliudyti įgyvendinti planus. Tačiau aikštė nustebino savo kokybe, - džiaugėsi neseniai prie "Ekrano" vairo stojęs treneris. - Ką suplanavome, tą įgyvendinome. Stengėmės įmušti greitus įvarčius, kontroliuoti kamuolį ir kontratakuoti. Puikiai sulošė visas 90 minučių žaidęs Deividas Padaigis, pakeitęs dėl raumens patempimo negalėjusį rungtyniauti Dominyką Galkevičių. Visi išėję buvo verti žaisti ir komandai atnešė tik gyvumo."

Tris įvarčius į "Intero" vartus įmušęs Povilas Lukšys savo pasiekimo nesureikšmino: "Koks čia pasirodymas... Varžovas nebuvo pats stipriausias. Vakar buvo mano gimtadienis, ta proga norėjau pasižymėti. Pavyko."