Puse lūpų - naujienos trumpai (liepos 9) © Eurofootball.lt
“Real” pasiruošęs pasiūlyti “Milan” saugui Kaka 5 metų kontraktą ir 9 milijonų eurų atlyginimą per metus. Jeigu brazilas sutiktų persikelti į Madridą, taptų brangiausiai apmokamu futbolininku pasaulyje. (AS)

“Roma” susidomėjo “Barcelona” saugu Ludovicu Giuly. Pats futbolininkas, kurį taip pat savo gretose norėtų matyti “Atletico” klubas, laukia, ką nuspręs katalonų klubo vadovybė. (profootball.com.ua)

“Chelsea” gynėjas Khalidas Boulahrouzas gali persikelti į Ispaniją. Olandu susidomėjo “Sevilla” ir yra pasiruošusi už žaidėją pakloti 3,4 milijono svarų. (lenty.ru)

“Newcastle” savininko Mike’o Ashley planuose - “Real” puolėjas Raulis ir “Barcelona” saugas Deco. (News of the World)

“Feyenoord” gynėju Roystonu Drenthe susidomėjo “Barcelona”. 20 mečiu olandu, jau dabar vadinamu “antruoju Edgaru Davidsu”, taip pat domisi ir kitas Ispanijos grandas “Real”.(El Periódico de Catalunya)

Šiame žaidėjų turguje labai aktyvus “Liverpool” dabar nusitaikė į “Hamburger” 21-ių gynėją Vincentą Kompany. Liverpulio klubo stratego Rafaelio Benitezo nuomone, belgui pats laikas pereiti į aukštesnį lygį. “Hamburger” pasiruošęs atsisveikinti su gynėju už 8-10 milijonų svarų.(euro-football.ru)

Jeigu “Barcelona” nepavyks nusipirkti “Zaragoza” gynėjo Gabrielio Milito, tada katalonų klubas bandys įsigyti “Milan” gynėją Kakhaberą Kaladze. (Marca)

“Real” atsisakė parduoti “Roma” brazilą Cicinho. Žaidėjo transferą vetavo naujasis vyriausias Madrido klubo treneris Berndas Schusteris. (Marca)

“Inter” puolėjo Alvaro Recoba agentas paneigė informaciją, kad jo klientas persikels į “Napoli”. (Sky Italia)