"Lazio" pratęsė sutartį su kapitonu © Eurofootball.lt
Romos "%c00019" klubas pratęsė sutartį su komandos kapitonu Italijos rinktinės gynėju %p00142, kuris sutiko likti italų sostinės komandoje dar penkeriems metams.

29 metų L.Zauri sutartis su "Lazio" baigėsi šią vasarą ir žaidėjas neskubėjo pratęsti kontrakto. Sklido kalbos, kad universaliu gynėju domisi Turino "Juventus", tačiau futbolininkas nusprendė likti ištikimas Romos ekipai.

L.Zauri į "Lazio" atvyko 2003 metais iš į žemesnę lygą tuomet iškritusio Bergamo "Atalanta" klubo ir netrukus tapo pagrindinės sudėties žaidėju.

Per keturis sezonus klube krašto gynėjas sužaidė 114 rungtynių Italijos čempionate ir pelnė 4 įvarčius. Italijos nacionalinėje rinktinėje jis sužaidė penkerias rungtynes.

Kapitono raištį sausį iš į "Milan" išvykusio kito gynėjo Massimo Oddo perėmęs L.Zauri nutraukė nemalonią komandos kapitonų tradiciją.

Per pastaruosius penkerius metus "Lazio" klubą nuolat palikdavo kapitono raiščius turėję žaidėjai - pradedant nuo Alessandro Nesta su ekipa skirtingu laiku atsisveikino į kitus Italijos klubus perėję gynėjai Giuseppe Favalli, Paolo Negro, Fernando Couto, saugai Giuliano Giannichedda, Cesaras, Fabio Liverani.

Kitą sezoną L.Zauri vedama "Lazio" vienuolikė po ketverių metų pertraukos dalyvaus UEFA Čempionų lygos varžybose.