M.Camoranesi pratęsė sutartį su "Juventus" © Eurofootball.lt
Su Italijos rinktine praėjusią vasarą Pasaulio čempionu tapęs saugas Mauro Camoranesi (%p01436) dar vieneriems metams pratęsė sutartį su Turino „%c00038“ klubu ir įsipareigojo likti „Stade delle Alpi“ iki 2010-ųjų metų birželio 30 dienos. Tai patvirtino žaidėjo agentas.

30-ies metų futbolininkas anksčiau teigė paliksiąs „Juventus“ komandą tuo atveju, jeigu jo alga nebus padidinta. Vakar jo agentas Sergio Fortunato paskelbė, kad derybos buvo sėkmingos ir M.Camoranesi liks Turine.

Krašto saugo sutartis su „Senąja senjora“ turėjo baigtis 2009-aisiais metas, tačiau jis pratęsė savo kontraktą dar vieneriems metams ir įsipareigojo likti „Juventus“ iki 2010 metų.

Futbolininkas, kuris per sezoną uždirbs apie 2,85 milijono eurų sumą, yra jau pasiruošęs prisijungti prie komandos draugų ir pradėti pasiruošimą naujajam sezonui.

Argentinoje gimęs M.Camoranesi į "Juventus" persikėlė 2002 metais iš "Hellas-Verona" vienuolikės, ir iš viso "Serie A" lygos čempionate sužaidė 126 rungtynes. Praeitą sezoną žemesniame "Serie B" divizione jis sužaidė 33 varžybose ir padėjo "Juventus" tapti čempionais. Italijos rinktinei jis atstovavo 30 kartų.

„Juventus“ generalinis direktorius Jeanas Claude`as Blancas pareiškė, jog jis buvo nusiteikęs optimistiškai ir tikėjo, kad M.Camoranesi ir toliau rungtyniaus Turino komandoje.

Kiek anksčiau sutartis su „Juventus“ klubu pratęsė Prancūzijos rinktinės puolėjas Davidas Trezeguet (%p01431), gynėjas Jonathanas Zebina (%p01781) ir vartininkas Gianluigi Buffonas (%p01429). Vieninteliai futbolininkai, kurių padėtis klube dar nėra aiški, yra Čekijos žvaigždė Pavelas Nedvedas (%p01437) ir kapitonas %p01433.

34-erių metų veterano P.Nedvedo sutartis su „Juventus“ ekipa baigėsi praėjusią savaitę ir Italijos žiniasklaidoje sklando gandai, jog susidomėjimą buvusiu Čekijos rinktinės saugu išreiškia kita šios šalies ekipa - Milano „%c00037“.