Puse lūpų - naujienos trumpai (liepos 11) © Eurofootball.lt
„Fiorentina“ pradėjo derybas su „Arsenal“ dėl saugo Freddie Ljungbergo įsigijimo. Italų klubas už žaidėją siūlo 5,5 milijonus svarų, o pačiam žaidėjui 1,5 milijono eurų per metus. (Guardian)

„Chelsea“ sutinka „Sevilla“ parduoti savo gynėją Khalidą Boulahrouzą. Žaidėjo kaina - 3,5 milijono eurų. (Mirror)

Čekų saugas Pavelas Nedvedas teigia, kad baigs karjerą, jeigu „Juventus“ nepakels jo atlyginimo. (АР)

“Arsenal” saugas Cescas Fabregas eilinį kartą neigia gandus apie tai, kad jis palieka komandą. “Visi nori man tik gero, tačiau aš laimingas Londone, ir aš neplanuoju palikti komandos. Man didelė garbė, matyti įvairaus amžiaus žmones, vilkinčius “Arsenal” marškinėlius su mano numeriu”,- sakė ispanas. (Daily Star)

“Bayern” puolėjas Roque Santa Cruzas pareiškė, kad nori palikti Bundesligą todėl, kad čia nežaidžiamas atakuojantis futbolas. (goal.com)

“Lyon” puolėjas Sylvainas Wiltordas ateinantį sezoną gali persikelti į “Rennes”. (Sportinglife)

“Sevilla” puolėjas Luisas Fabiano greičiausiai nepereis į “Ajax”. Olandai už žaidėją siūlė 6 milijonus eurų, tuo tarpu ispanai nori ne mažiau 15 milijonų eurų. (lenty.ru)

Naujas vyriausias “Real” treneris Berndas Schusteris pareiškė norįs, kad Raulis liktų komandoje. “Sirgaliai myli Raulį. “Real” visada buvo jo klubas, o ir jis pats žaisdamas atiduodavo visas jėgas. Jis turėjo šiokių tokių sunkumų, tačiau aš įsitikinęs, kad jo įvarčiai mums padės ir sekantį sezoną”,- teigė strategas. (goal.com)

“Chelsea” saugas Arjenas Robbenas teigia, kad jis lieka komandoje. “Žinau, kad manimi domisi “Real”, bet dabar esu “Chelsea” žaidėjas. Nežinau ar vyko derybos tarp klubų dėl mano persikėlimo į Madridą, tačiau artimiausius du metus aš lieku Londone ir tai nuostabu”,- sakė olandas. (Sky Sports)