Ronaldinho: "Esame labiau motyvuoti nei kada anksčiau" © Eurofootball.lt
Brazilijoje futbolo žvaigždė Ronaldinho penktadienį atkakliai tvirtino, jog „Barcelona“ klubas šį sezoną labiau nei bet kada yra nusiteikę susigrąžinti Madrido „Real“ ekipai pralaimėtą Ispanijos čempionės titulą.

Paklaustas apie senkančias fizines jėgas ir didėjantį juosmenį, žaidėjas tvirtino fiziškai.besijaučiantis labai gerai.

„Atmosfera persirengimo kambaryje yra susitelkusi, kiekvienas realiai vertina situaciją “,- teigė futbolininkas.

Tačiau du kartus geriausiu Pasaulio futbolininku išrinktas Ronaldinho neigė kalbas, jog „Barca“ naujasis puolėjų ketvertas, pramintas „Fantastiškuoju Ketvertu“, turi ką nors bendra su buvusiais Madrido „Real“ „galaktikais“, kurių visi jau paliko Ispanijos čempionų klubą.

„Barcelona“ ekipos gretas papildžius prancūzui Thierry Henry, Ispanijos spaudoje pasirodė daugybė straipsnių apie pasakišką ketvertą, sudarysiantį katalonų klubo atakuojantį arsenalą.

Vis tik Ronaldinho mano, jog futbolininkai turėtų atnešti daugiau patirties į komandą ir kad visi jie dirba dėl to paties tikslo - tai yra vesti „Barcelona“ link čempionės titulo.

Prieš šį savaitgalį rungtynėmis prieš „Racing Santander“ prasidedantį naująjį sezoną pats brazilas, kuriam sekančią savaitę bus suteikta Ispanijos pilietybė, teigė besijaučiantis gerai.

Praėjusį sezoną futbolininkas buvo atvirai kritikuojamas dėl kritusios sportinės formos, tad Ronaldinho džiaugėsi turėjęs laisvą vasarą, kadangi nedalyvavo kartu su Brazilijos rinktine Pietų Amerikos taurėje.