"Schalke" vos išvengė nesėkmės © Eurofootball.lt
Sekmadienį Bundesligoje vos nebuvo užfiksuotas netikėtumas - Gelsenkircheno "Schalke" klubas tik pačioje mačo pabaigoje sugebėjo išvengi pralaimėjimo prieš dešimtyje rungtyniavusius "Wolfsburg" futbolininkus.

Sužaidus kiek daugiau negu pusvalandį lenkas J. Krzynowekas puikiu smūgiu kairia koja iš 20 metrų pasiuntė kamuolį į viršutinį "Schalke" vartų kampą ir išvedė "Vilkus" į priekį. "Schalke" ilgiau kontroliavo kamuolį, tačiau iki pertraukos jiems įmušti nepavyko.

Antrojo kėlinio pradžioje "Schalke" ekipos užduotis palengvino šeimininkų žaidėjas Josue, savo debiutinėse Bundesligos varžybose užsidirbęs raudoną kortelę, taip palikdamas komandos draugus rungtyniauti dešimtyje.

"Wolfsburg" futbolininkai sėkmingai laikėsi iki 86-osios mačo minutės, kuomet savo baudos aikštelėje prarado kamuolį ir leido H. Altintopui išlyginti rezultatą.

Vasarą žaidėjų rinkoje neišlaidavęs "Eintracht" klubas ir toliau rungtyniauja sėkmingai - šįkart Frankfurto komanda namuose 1-0 nugalėjo "Hansa" ekipą, kuriai tai buvo jau trečioji nesėkmė iš eilės.

Pergalę "Eintracht" klubui garantavo vienintelis A. Meierio tikslus smūgis pačioje mačo pradžioje. Šeimininkų gerbėjams teko tenkintis minimalia pergale, nors skirtumas galėjo būti ir didesnis: 24-ąją minutę svečius iš Rostoko gelbėjo virpstas, pirmojo kėlinio pabaigoje atsidūręs vienas prieš vartininką progos neišnaudojo Ioannis Amanatidis.

Statistika

"%c00011" 1 - 1 "%c00015"
36' [1 - 0] Jacek Krzynowek
86' [1 - 1] Halil Altintop

52' Josue ("Wolfsburg") pašalintas iš aikštės

"%c00257" 1 - 0 "%c00101"
3' [1 - 0] Alexander Meier

Turnyrinė lentelė

[table=1][/table]