N.McCannas nepadės "Hearts" net šešis mėnesius © Eurofootball.lt
Škotijos „Premier“ lygoje kol kas tragiškai rungtyniaujantis „lietuviškasis“ Edinburgo „%c00219“ klubas sužinojo blogas naujienas. Saugas Neilas McCannas (%p02273) dėl dvigubo kojos lūžio aikštėje nepasirodys net šešis mėnesius.

Buvęs Škotijos nacionalinės rinktinės narys traumą patyrė šeštadienį, net 5-0 pralaimėtose rungtynėse Glazgo „%c00119“ klubui, kai bandydamas atimti kamuolį patyrė dvigubą kojos lūžį.

Patyrusiam futbolininkui buvo atlikta rentgenograma, kuri atskleidė, jog jam lūžo blauzdikaulis ir šeivikaulis, taigi sekmadienį jam bus atliekama operacija.

„Tai iš tikrųjų yra labai blogos naujienos Neilui ir mes jį užjaučiame, - oficialiai „Hearts“ klubo svetainei teigė vyriausiojo trenerio asistentas Stephenas Frailas. – Norime palinkėti jam greitos reabilitacijos“.

33-ejų metų žaidėjas antrą kartą savo karjeroje atvyko į „širdžių“ ekipą 2006-ųjų metų sausio mėnesį, bet pirmosiose rungtynėse jis patyrė kelio raiščių traumą ir tame sezone aikštėje daugiau nebepasirodė.

Praėjusiame sezone N.McCannas „Hearts“ ekipoje sužaidė 28-eriuose „Premier“ lygos varžybose, bet pirmosiose savo šio sezono rungtynėse patyrė labai sunkią traumą ir turės ilsėtis pusę metų.

N.McCannas, kuris 26 kartus atstovavo Škotijos nacionalinei rinktinei, paliko „Hearts“ klubą 1998-ųjų metų gruodžio mėnesį, ir už 2 milijonų svarų sterlingų sumą papildė kitos Škotijos Glazgo „%c00121“ ekipos gretas.

2003-iųjų metų rugpjūčio mėnesį „reindžeriai“ jį už 1.5 milijonų svarų sterlingų sumą pardavė Anglijos „%c00047“ klubui, bet nuolatinės traumos ir bloga sportinė forma sugadino jo karjerą Anglijoje.