D.Berbatovas: "Liksiu "Tottenham" komandoje" © Eurofootball.lt
Dimitaras Berbatovas (%p00337), nepaisydamas gandų, siejančių jį su perėjimu į "%c00040", patvirtino, jog liks "%c00052" ekipoje.

26 metų bulgarą Anglijos čempionai prisiminė po to, kai keliems mėnesiams iš rikiuotės iškrito traumą gavęs Wayne'as Rooney. Visgi Londono klubas griežtai paneigė bet kokią puolėjo pardavimo galimybę, o vyriausiasis treneirs Martinas Jolas tiesiai šviesiai pareiškė, jog verčiau mirs, nei neteks D.Berbatovo.

"Praėjusią vasarą pasirinkau "Tottenham" ir savo laisva valia nusprendžiau, jog liksiu šiame klube dar bent sezoną,- tvirtino futbolininkas.

"Sklandė įvairūs gandai, tačiau aš galiu pasakyti tik tiek, kad klubo vadovybė nusprendė padidinti man atlyginimą.

"Niekas nesako, kad "Man Utd" nesidomėjo manimi ir galimybe perpirkti sutartį, bet svarbu suprasti tai, jog kol kas perėjimas tikrai neįvyks".

M.Jolas tuo tai pat buvo užtikrintas: "Dar penktadienį sakiau, kad verčiau mirsiu, nei parduosiu D.Berbatovą. Tikiuosi, iškeliauti anapilin dar nereiks. Esu šimtu procentų įsitikinęs, jog bulgaras liks".

Į Angliją puolėjas atvyko 2006 metų gegužę iš Leverkūzeno "%c00008" ir praėjusį sezoną "Premier" lygoje pelnė 12 įvarčių.