Anglijos "Premier" lygos savaitės komanda © Eurofootball.lt
Į simboliškai renkamą Anglijos „Premier“ lygos savaitės komandą pateko po du atstovus iš „Bolton“, „Man Utd“ ir „Liverpool“ klubų, o po vieną žaidėją yra iš „Man City“, „Tottenham“, „Chelsea“, „Aston Villa“ ir „Portsmouth“ ekipų.

Vartuose stovėtų jau ne pirmą kartą į šią rinktinę patekęs jaunasis „Man City“ klubo vartininkas Kasperas Schmeichelis, kuris rungtynėse su „Arsenal“ daug kartų gelbėjo savo komandą nuo įvarčių.

Gynybos dešiniajame krašte žaistų Londono „Tottenham“ gynėjas Pascalis Chimbonda, vidurio gynėjų tandemą sudarytų „Portsmouth“ gynybos ramstis Solas Campbellas ir čempionų „Man Utd“ klubo gynėjas Rio Ferdinandas, o kairiajame krašte rungtyniautų Londono „Chelsea“ gynėjas Ashley Cole`as.

Saugų grandies liniją sudarytų dešiniajame krašte rungtyniausiantis „Bolton“ ir Senegalo nacionalinės rinktinės saugas-puolėjas El-Hadji Dioufas, centre žaistų pirmąjį įvartį per dvejus metus praleistus „Liverpool“ komandoje įmušęs Mohamedas Sissoko, o kairiajame krašte varžovų gynybą draskytų Birmingemo „Aston Villa“ vienas lyderių Ashley Youngas.

Šį kartą priešininkų vartams grasintų trys puolėjai: pirmąją pergalę „Man Utd“ ekipai atnešęs jaunasis portugalas Nani, „Bolton“ atakų lyderis prancūzas Nicolas Anelka ir „Liverpool“ puolėjas iš Ukrainos Andrejus Voroninas.

Anglijos „Premier“ lygos 4 turo savaitės komanda:

Schema: 4-3-3

Vartininkas: Kasper Schmeichel („Man City“)

Gynėjai: Pascal Chimbonda („Tottenham“), Sol Campbell („Portsmouth“), Rio Ferdinand („Man Utd“), Ashley Cole („Chelsea“)

Saugai: El-Hadji Diouf („Bolton“), Mohamed Sissoko („Liverpool“), Ashley Young (‚Aston Villa“)

Puolėjai: Nani („Man Utd“), Nicolas Anelka („Bolton“), Andriy Voronin („Liverpool“)