D.Bulykinas karjerą tęs "Bayer" klube © Eurofootball.lt
Buvęs Rusijos nacionalinės rinktinės puolėjas Dmitrijus Bulykinas (%p02894) tapęs laisvuoju agentu pasirašė vienerių metų sutartį su Vokietijos Bundesligos Leverkuzeno „%c00008“ klubu.

27-erių metų futbolininkas jau nuo mažumės rodė, kad yra žaidėjas su didele ateitimi. Būdamas 15 metų jis debiutavo Maskvos „%c00075“ dublerių komandoje, o po trejų metų pradėjo rungtyniauti pagrindinėje sudėtyje.

Tada jis ir įmušė pirmuosius savo įvarčius Europos turnyruose, debiutavo Rusijos jaunimo rintinėje. Rusijos nacionalinėje rinktinėje D.Bulykinas per 15 rungtynių įmušė 7 įvarčius, o taip pat dalyvavo 2004 metų Europos čempionate Portugalijoje.

Bet vis dėlto rusas savo potencialo pilnai taip ir neatskleidė. 2001 metais jis iš „Lokomotiv“ perėjo į kitą Maskvos „%c00110“ klubą, bet šioje komandoje jam karjera susiklostė nesėkingai.

Per keturis sezonus praleistus „Dinamo“ komandoje, prie įvairų vyriausiųjų trenerių jis daugiausia laiko praleido ant atsarginių žaidėjų suolo. 2004 ir 2005 metais jis įmušė tik po vieną įvartį, o 2006 metais pasižymėjo du kartus, o šįmet dar nė karto nepasirodė aikštėje.

V.Bulykinas savo naujoje „Bayer“ komandoje galės rungtyniauti UEFA Taurės turnyre, bei taip pat padės jiems Bundesigos čempionate, kadangi Leverkuzeno klubas po trijų turų turi 4 taškus ir užima 7-ąją vietą.