Anglijos "Premier" lygos savaitės komanda © Eurofootball.lt
Į simboliškai renkamą Anglijos „Premier“ lygos savaitės komandą šį kartą pateko trys „West Ham“ komandos žaidėjai, po du atstovus yra iš „Liverpool“, „Arsenal“ ir „Aston Villa“, po vieną – iš „Tottenham“ ir „Everton“.

Vartuose stovėtų Londono „West Ham“ klubo vartų sargas Robertas Greenas, kuris 3-0 laimėtose rungtynėse su „Reading“ sugebėjo atmušti airio Kevino Doyle`o smūgiuotą 11 metrų baudinį.

Gynybos dešiniajame krašte rungtyniautų Liverpulio „Everton“ komandai pergalę mače su „Bolton“ atnešęs Joleonas Lescottas, vidurio gynėjų tandemą sudarytų Birmingemo „Aston Villa“ žaidėjai, naujokas Zatas Knightas, pelnęs vieną iš dviejų įvarčių į Londono „Chelsea“ komandos vartus, ir danas Martinas Laursenas. Kairiame krašte žaistų Londono „Arsenal“ gynėjas Gaelis Clichy.

Saugų grandies liniją sudarytų „Liverpool“ ir Olandijos rinktinės žvaigždė Ryanas Babelis, savaitgalio mače su „Derby“ įmušęs pirmąjį savo įvartį „Premier“ lygoje, taip pat „kanonierių“ atakų organizatorius Cescas Fabregasas ir dviem įvarčiais į „Reading“ vartus pasižymėjęs „plaktukų“ kairiojo krašto saugas Matthew Etheringtonas.

Puolėjų trio šį kartą atrodytų taip: Londono „Tottenham“ klubo atakų lyderis bulgaras Dimitaras Berbatovas, „Liverpool“ komandos puolėjas iš Ispanijos Fernando Torresas ir „West Ham“ ekipos futbolininkas, valas Craigas Bellamy.

Anglijos „Premier“ lygos 5 turo savaitės komanda:

Schema: 4-3-3

Vartininkas: Robert Green („West Ham“)

Gynėjai: Joleon Lescott („Everton“), Zat Knight („Aston Villa“), Martin Laursen („Aston Villa“), Gael Clichy („Arsenal“)

Saugai: Ryan Babel („Liverpool“), Cesc Fabregas („Arsenal“), Matthew Etherington („West Ham“)

Puolėjai: Dimitar Berbatov („Tottenham“), Fernando Torres („Liverpool“), Craig Bellamy („West Ham“)