J.Mourinho: "Kitos lygos ekipos sustiprėjo" © Eurofootball.lt
Kalbėdamas po sekmadienį rezultatu 2-0 pralaimėtų „Premier“ lygos rungtynių „Aston Villa“ ekipai Londono „Chelsea“ vyriausiasis treneris Jose Mourinho teigė, jog šiemet dėl Anglijos čempionės titulo kovos ne vien tik „didžiojo ketverto“ komandos.

„Bus vis labiau įprasta stipriosioms ekipoms pralaimėti rungtynes ir prarasti taškus“,- kalbėjo strategas.

„Ne didžiojo ketverto ekipos išleido daug pinigų ir nusipirko žaidėjus, sustiprinusius komandas. „Aston Villa“ yra vienas iš pavyzdžių, tačiau galima rasti ir daugiau tokių pavyzdžių,- teigė Jose Mourinho. - Bus vis sunkiau žaisti prieš šias ekipas, kadangi jos stipresnės.“

„Lyga atvira, bet tai tik pirmasis rugsėjo savaitgalis ir sužaisti vos 5 šio sezono mačai“,- garsiai mąstė strategas.

Šiuo metu pirmąsias keturias vietas dalinasi trys didžiojo ketverto ekipos: „Liverpool“ (pirmas), „Arsenal“ (antras) ir „Chelsea“ (ketvirtas) - bei „Everton“ klubas, žengiantis trečioje vietoje.

Tačiau šiame sezono etape J.Mourinho nebuvo linkęs panikuoti ir taip pat nesureikšmino to, jog „Chelsea“ savininkas Romanas Abramovičius paliko savo vietą tuoj po to, kai „Aston Villa“ ekipa įmušė antrąjį įvartį.

„Manau, jog savininkas palieka stadioną tuomet, kada jis nori,- teigė J.Mourinho – Buvau nuėjęs pažiūrėti rungtynių Anglija-Vokietija ir išėjau anksčiau, nes nenorėjau patekti į spūstį.“