Du "Spartak" žaidėjai patyrė traumas © Eurofootball.lt
Rusijos „Premier“ lygos dabartinio lyderio, sostinės Maskvos „%c00114“ klubo du žaidėjai, puolėjas Wellitonas (%p05389) ir gynėjas Martinas Stranzlis (%p02439) po sekmadienio 1-1 pasibaigusių rungtynių su kita šio miesto %c00072 komanda patyrė traumas.

Jaunas, 20-ies metų puolėjas iš Brazilijos Wellitonas, kuris į „Spartak“ klubą atvyko tik liepos mėnesio pabaigoje, Maskvos derbio rungtynės su „armiečiais“ sužaidus vos 15 minučių buvo priverstas palikti aikštę dėl pasitemptos šlaunies.

Tuo tarpu 27-erių metų Austrijos nacionalinės rinktinės vidurio gynėjas Martinas Stranzlis iki rungtynių pabaigos likus vos 13 minučių taip pat buvo pakeistas, kadangi gavo smūgį į koją.

Per pastarąsias kelias dienas šiems žaidėjams bus atlikti tolimesni tyrimai, bet ankstesnės prognozės yra tokios, kad Wellitonas nerungtyniaus dvi arba tris savaites, o M.Stranzlis gali nežaisti apie mėnesį.

Šios naujienos komandai reiškė, kad abudu šie futbolininkai negalės padėti Stanislavo Čerčesovo vadovaujamai „Spartak“ ekipai, kuri rugsėjo 20-ąją dieną UEFA Taurės pirmojo etapo rungtynėse susigrums su Švedijos Goteburgo „Hacken“ klubu.