"Milan" ir "Fiorentina" pasidalino taškus © Eurofootball.lt
Pirmadienį Italijos lygoje įvyko paskutiniosios nukeltos 2-ojo turo rungtynės. "Milan" klubas namuose nesugebėjo palaužti "Fiorentina" klubo. Rungtynės baigėsi lygiosiomis rezultatu 1-1. Šios rungtynės pirmadienį buvo žaidžiamos todėl, kad "Milan" rugpjūčio 31 dieną žaidė Europos Supertaurės rungtynes su "Sevilla" ekipa.

"Milan" 1 - 1 "Fiorentina"
27` [1 - 0] Kaka (11m)
56` [1 - 1] Adrian Mutu

Pirmieji šiose rungtynėse įvartį pelnė šeimininkai. "Fiorentina" gynėjas Dario Dainelli savo komandos baudos aikštelėje pargriovė varžovą Massimo Ambrosini ir teisėjas nedvejodamas skyrė 11 metrų baudinį į svečių vartus. Jo mušti atsistojęs Kaka pelnė trečiajį įvartį per dvi "Serie A" rungtynes.

38 minutę "Milan" nuo praleisto įvarčio išgelbėjo tik puikus vartininko žaidimas. Nelsonas Dida du kartus puikiai sureagavo į Giampaolo Pazzini smūgį į vartus. Visgi "Fiorentina" sugebėjo išplėšti tašką antrojo kėlinio pradžioje. Pasinaudojęs Massimo Ambrosini klaida, "Fiorentina" saugas Mario Alberto Santana perdavė kamuolį komandos draugui Adriano Mutu, kuris galva išlygino rezultatą.

Rungtynių pabaigoje "Milan" gretose debiutavo brazilas Emersonas, kuris šią vasarą į Milaną persikėlė iš Madrido "Real".