C.N‘Zogbia pasirašė naują sutartį su "Newcastle" © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygoje kol kas 6-ąją vietą užimančio „%c00046“ klubo saugas iš Prancūzjos Charlesas N‘Zogbia (%p05390) su ekipa pasirašė naują, penkerių metų kontraktą ir liks „St James Park“ iki 2012-ųjų metų.

21-erių metų futbolininkas šią vasarą buvo siejamas su perėjimu į kitą Anglijos „Premier“ lygos, sostinės Londono „%c00041“ klubą, bet dabar pratęsęs savo sutartį dar penkeriems metams įsipareigojo ir toliau žaisti Samo Allardyce`o „šarkų“ vadovaujamoje komandoje.

„Esu patenkintas, kad pratęsiau savo sutartį ir susiejau tolimesnę savo ateitį su „Newcastle“ komanda todėl, kad tai didis klubas, - teigė C.N‘Zogbia. – Praėjusio sezono pabaigoje aš galvojau, kad turbūt paliksiu šią ekipą, nes nebuvau patenkintas savo užimama vieta klube, bet atėjus naujam treneriui viskas pasikeitė“.

„Visada mylėjau šitą miestą, šio klubo sirgalius ir „Newcastle“ klubą, todėl ir panorėjau likti, - pridūrė prancūzas. – Dabar esu laimingas, kad gaunu laiko žaisti ir mėgaujuosi savo demonstruojamu futbolu“.

Šiame Anglijos čempionate C.N‘Zogbia jau du kartus nuginklavo varžovų vartininkus, ošios savaitės pradžioje buvo pakviestas į Prancūzijos jaunimo (U-21) rinktinę.

„Newcastle“ ekipa 2004-ųjų metų rugsėjo mėnesį sunkioje kovoje vis dėlto sugebėjo prisivilioti šį žaidėją iš jo gimtojo Prancūzijoje „Le Havre“ klubo.