"Hearts" surengs stovyklą Lietuvoje © Eurofootball.lt
Edinburgo "Hearts" klubas pagrindinio akcininko kauniečio verslininko Vladimiro Romanovo prašymu surengs apie savaitės treniruočių stovyklą Lietuvoje.

Kadangi dėl tarptautinių rungtynių pertraukos Škotijos lygoje rungtynių kitą savaitę nebus, "Hearts" ekipą V.Romanovas pakvietė pasitreniruoti Lietuvoje.

"Ponas Romanovas nori, kad atvyktume. Panašią išvyką darėme praėjusį sezoną, ir tada ji buvo labai naudinga. Vaikinai rimtai padirbėjo, suartėjo, ir grižę laimėjome derbio rungtynes išvkyoje", - sakė "Hearts" trenerio asistentas Stephenas Frailas.

Tiesa, įdomu tai, jog Edinburgo ekipoje nebus didelės dalies lietuvių, kurie šią savaitę su Lietuvos nacionaline rinktine keliaus atvirkščiu maršrutu į Škotiją žaisti su šios šalies komanda. Į Lietuvos rinktinę pakviesti Saulius Mikoliūnas, Kęstutis Ivaškevičius, Deividas Česnauskis, Audrius Kšanavičius, Andrius Velička ir Ričardas Beniušis. Tuo tarpu saugas Laryea Kingstonas atstovaus Ganos rinktinei.

"Hearts" treneris S.Frailas juokavo, kad tai bus tarsi apsikeitimo programa: "Tai bus kaip tuose apsikeitimuose. Kai būsime ten turbūt gyvensime jų ("Hearts" lietuvių) - aut.past. namuose."