"Intero" ekipą paliko treneris I.Švabovičius © Eurofootball.lt
Lietuvos A Lygos čempionate paskutinę vietą užimantis Visagino „Intero“ klubas liko be vyriausiojo trenerio Ivano Švabovičiaus ir jo asistento Algio Biliūno. Ateinančioms rungtynėms komandai vadovaus ekipos administratorius.

Savo pasitraukimą iš užimamų pareigų treneris I.Švabovičius argumentavo tuo, kad tolimesniame klubo darbe jis nemato jokios prasmės, kadangi pastaruoju metu rungtynėms „Intero“ ekipa sunkiai surinkdavo 11 žaidėjų.

Pirmojo sezono pusėje Visagino komandoje pagal nuomos sutartį rungtyniavo keletas futbolininkų iš sostinės „Vilniaus“ klubo, bet laikui bėgant jie visi sugrįžo į savo buvusią komandą.

I.Švabovičius ėmėsi treniruoti „Intero“ klubo likus vos keletai dienų iki sezono pradžios. Tarpsezonyje jis dirbo su „Vilniaus“ ekipa, bet sostinės ekipą paliko dėl konflikto su klubo prezidentu Algimantu Breikštu. Buvęs I.Švabovičiaus asistentas A.Biliūnas „Intero“ komandą pradėjo treniruoti praėjusiame sezone ir padėjo klubui patekti į aukščiausią Lietuvos lygą.

Per paskutiniuosius du Lietuvos čempionato turus „Interas“ patyrė pralaimėjimus Vilniaus „Žalgiriui“ ir Vilniaus „Vėtrai“ vienodu rezultatu 7-0, o iš viso per 25-erias A Lygos rungtynes komanda tesurinko vos 8 taškus.

Visagino klubą iki devintosios vietos, kuri suteikia vilčių žaisti atkrintamąsias varžybas tam, kad išlikti aukščiausiame divizione, skiria 8 taškai. Visas namų rungtynes „Intero“ ekipa šį sezoną žaidė Vilniaus „Žalgirio“ stadione, kadangi stadionas Visagine negavo licenzijos.