"Wigan" gretas papildė kamerūnietis © Eurofootball.lt
Šį birželį laisvu agentu tapęs Kamerūno nacionalinės rinktinės saugas Salomonas Olembe sudarė vienerių metų kontraktą su „Wigan“.

Tiek gynyboje, tiek saugų linijoje galintis žaisti futbolininkas 60 kartų į aikštę išbėgo gindamas nacionalinės rinktinės garbę. Tai bus antrasis jo mėginimas įsitvirtinti Anglijoje - 2003-2004 metų sezone futbolininkas nesėkmingai praleido „Leeds“ ekipoje.

„Wigan“ vyriausiasis treneris Chrisas Hutchingsas buvo patenkintas, jog dabar savo dispozicijoje turės žaidėją, kuris užlopys skylę, atsiradusią kairiajame krašte po to, kai komandą paliko Leightonas Bainesas, kuris persikėlė į „Everton“.

„Tikimasi, jog problemų nebus (aut. past. - su darbo leidimu), Salomonas atvyks ir padės mums kovoti“,- teigė C.Hutchingsas.

„Jis žino kaip čia viskas vyksta, kalba angliškai, kas labai labai svarbu ir jis įneš teigiamų savybių“,- savo džiaugsmo naujuoju futbolininku neslėpė strategas.

Taip pat manoma, jog „Wigan“ gretas gali papildyti taip pat laisvuoju agentu tapęs argentinietis Diego Placente, kuris iki tol rungtyniavo Vigo „Celta“ ekipoje.