N.Sasnauskas treniruojasi su "Ekrano" komanda © Eurofootball.lt
Buvęs Vilniaus "Vėtros" gynėjas Nerijus Sasnauskas gali tęsti karjerą savo gimtajame mieste Panevėžyje, kur treniruojasi su vietos "Ekrano" komanda.

27 metų N.Sasnauskas praėjusius metus pradėjo kaip pagrindinės "Vėtros" sudėties žaidėjas, tačiau po nesėkmingai susiklosčiusios sezono pradžios kartu su kitu komandos senbuviu Juliumi Raliukoniu tuometinio ekipos trenerio Aleksandro Tarchanovo gegužę buvo pašalinti į dublerių ekipą.

Komandos vairą perėmus Donatui Vencevičiui N.Sasnauskas dar sugrįžo į pagrindinę komandą ir sužaidė LFF taurės dvikovą su "Vilniaus" klubu bei Intertoto taurės varžybas prieš "Blackburn". Lietuvos čempionate 2007 m. sezoną gynėjas sužaidė 11 rungtynių. Vis tik sezono pabaigoje N.Sasnauskas buvo vienas pirmųjų, atsisveikinusių su "Vėtra", ir buvo pasigirdusios kalbos, kad žaidėjas net gali baigti karjerą.

Tačiau žaidėjas pradėjo treniruotis su "Ekrano" ekipa, kurioje yra rungtyniavęs 1999 ir 2000 m. sezonais. Šią informaciją tinklapiui futbolas.lt patvirtino ir Panevėžio klubas.

"Taip, N.Sasnauskas treniruojasi su komanda, dėl jo ateities klube vėliau nuspręs treneriai", - sakė "Ekrano" atstovas spaudai Gedas Saročka.

Nuo 2002 m. "Vėtrai" atstovavęs kairiojo krašto gynėjas anksčiau taip pat yra žaidęs Kauno "Inkaro" ir "Kauno jėgėrių", Vilniaus "Geležinio Vilko" komandose, taip pat buvo kviečiamas į Lietuvos rinktinę.