M.Savėnas - Tomsko "Tom" peržiūroje © Eurofootball.lt
Lietuvos rinktinės saugas Mantas Savėnas toliau tęsia naujos komandos paieškas ir pirmadienį pradėjo peržiūrą Rusijos "Premier" lygos Tomsko "Tom" klube.

Buvęs Panevėžio "Ekrano" žaidėjas praėjusią savaitę Antalijoje treniravosi su vienu Ukrainos čempionato autsaiderių Donecko "Metalurg", be to lietuviu domėjosi ir Vokietijos antrosios Bundesligos klubas Wiesbadeno "Wehen".

Vis tik M.Savėnas kol kas nepasirinko nei vienos iš pastarųjų komandų ir šios savaitės pradžioje jau prisijungė prie taip pat Turkijoje, Beleko mieste, vykstančios "Tom" treniruočių stovyklos.

"Tom" praėjusį sezoną Rusijos čempionate pasidalino 10-11 vietas, tačiau žiemą atsisveikino su penkiais žaidėjais ir dabar ieško pastiprinimo.

Antradienį "Tom" draugiškose rungtynėse susitiks su Vokietijos antrojoje Bundesligoje žaidžiančiu "Koln". Savo dviejų savaičių stovyklą Turkijoje Rusijos ekipa baigs sausio 25 dieną.

2005 metais į Rusijos "Premier" lygą patekusiame "Tom" klube pusantro sezono yra rungtyniavęs šiuo metu Lenkijoje žaidžiantis Lietuvos rinktinės gynėjas Andrius Skerla.