"Zaragoza" treneris poste teišbuvo savaitę © Eurofootball.lt
Anderas Garitano antradienį atsistatydino iš "%c00108" klubo vyriausiojo trenerio pareigų, kurias oficialiai užėmė vos prieš aštuonias dienas. Specialistas savo sprendimą motyvavo asmeninėmis problemomis.

"Kad ir kaip visa tai gali atrodyti keistai, traukiuosi dėl asmeninių priežasčių,- kalbėjo A.Garitano. - Būdamas tokios būklės kaip dabar tik kenkčiau komandai, todėl išeisiu, kol ji dar užima vietą turnyrinės lentelės viduryje.

"Nesijaučiu pakankamai tvirtas priimti šį iššūkį. Trokštu, jog šios pareigos atitektų žmogui, kuris yra pasirengęs 100 procentų",- sakė treneris.

A.Garitano nesileido į detales apie pasitraukimo priežastį, tačiau paneigė, jog tai daro dėl nesutarimų su klubo vadovais dėl saugo Andreso D'Alessandro ateities.

"Savo sprendimui turiu rimtą motyvą. Ir tikrai su niekuo problemų neturėjau, tiesiog prašau visų gerbti mano pasirinkimą",- sakė strategas.

Tuo tarpu "Zaragoza" klubo direktorius Eduardo Banresas taip pat griežtai neigė gandus apie konfliktą bei tikino mėginęs trenerį perkalbėti.

"Esu nusivylęs kai kuriais straipsniais, pasirodžiusiais spaudoje, nes jie nėra teisingi,- kalbėjo E.Banresas. - Manėme, jog A.Garitano yra tinkamas darbui žmogus ir išreiškėme savo poziciją, jog pasitraukdamas jis daro klaidą.

"Niekas negalėjo įsivaizduoti, kad taip nutiks."