Raulis: "Mes buvome verti pergalės" © Eurofootball.lt
Po savaitgalį vykusio Madrido miesto derbio, kuriame „%c00003“ futbolininkai rezultatu 2-0 įveikė „%c00017“ ekipą, Karališkojo klubo kapitonas Raulis (%p00203) neslėpė džiaugsmo.

„Mes įrodėme, kad sugebame pasiekti tikslą, kai tai padaryti yra būtina.,- teigė ispanas.

„Dėl savo įvarčio turiu dėkoti Robinho, kuris perėmė kamuolį ir atliko puikų perdavimą man. Tas įvartis mums labai padėjo, nes mes žinojome, kad jei gerai pradėsime dvikovą paskui mums bus lengviau, o varžovams užduotys gerokai pasunkės.“,- pasakojo ispanas.

„Mums šiek tiek šypsojosi ir fortūna, nes kelis kartus mus gelbėjo virpstas arba skersinis, bei, aišku, Ikeras Casillasas, kuris vėl sužaidė puikiai.“

Verta pažymėti, jog kone idealią sportinę formą demonstruojantis „Real“ vartų sargas įvarčio į savo vartus nepraleido jau 558 gryno žaidimo minutes.

“Laimėjome paskutiniu du mačus lygoje, tačiau turime nesustoti, nes laukia dar ilgas kelias”,- pridūrė Raulis.

“Labai svarbu, kad sugebame laimėti išvykose, ypač prieš tokias komandas kaip “Atletico”, “Valencia”, “Villarreal”, “Barcelona”, nes jos yra pagrindinės mūsų varžovės.”

“Tokios pergalė mums suteikia pasitikėjimo savimi, o tai yra labai svarbus faktorius siekiant čempionų titulo”,- pridūrė ekipos kapitonas.

Po šios pergalės “Real” ir toliau išlieka pirmenybių lyderiais, septyniais taškais lenkdami “Barcelona” ekipą.