S.Gerrardas: "Turime nekreipti dėmesio į tai, kas dedasi už aikštės ribų" © Eurofootball.lt
"%c00045" kapitonas Stevenas Gerrardas (%p02014) pareiškė, jog komandos žaidėjams sunku susikoncentruoti žaidimui aikštėje, kuomet už jos ribų nerimsta kalbos apie klubo vadovų ir vyriausiojo trenerio Rafaelio Benitezo nesutarimus.

Praėjusio "Premier" lygos turo rungtynėse "Liverpool" ekipa tik po dramatiškos kovos išplėšė lygiąsias 2-2 su Birmingemo "%c00049". Po dvikovos S.Gerrardas neslėpė nepasitenkinimo susidariusia situacija.

"Visos spekuliacijos už aikštės ribų tęsiasi jau ne vieną savaitę ir jos tikrai nepadeda žaidėjams susikaupti.

"Suprantu, kad kalbėdamas apie tokius dalykus turiu būti atsargus. Tačiau futbolininkai supranta, jog situacija klube nėra gera.

"Vis dėlto, mes esame kas esame ir savo darbą gerai turime atlikti aikštėje, o ne už jos ribų",- pripažino "Liverpool" kapitonas.

Šiuo metu Liverpulio komanda yra penktoje "Premier" lygos turnyrinės lentelės vietoje. Ši ekipa, "Everton", "Aston Villa" ir "Man City" klubai kol kas yra realiausi pretendentai užimti 4 vietą, kuri atveria kelią į Čempionų lygos atrankos turnyrą.

Vis dėlto, "Aston Vila" ekipos vyriausiasis treneris Martinas O'Neillas mano, jog neabejotinai daugiausiai šansų tą pasiekti turi "Liverpool".

"Iš visų šių 4 komandų "Liverpool" klubas yra pajėgiausias. Mes neturime tokios galingos sudėties, todėl prireiks labai daug sėkmės, norint pakilti taip aukštai",- kalbėjo M.O'Neillas.