J.C.Valeronas po dviejų metų pertraukos grįžta į aikštę © Eurofootball.lt
Ispanijos „Primera“ lygos autsaiderio La Korunijos „%c00089“ stovykloje – džiuginančios naujienos. Saugas Juanas Carlosas Valeronas (%p00896) išsigydęs keletą sunkių kelio traumų net po dviejų metų pertraukos galiausiai grįžo į rikiuotę.

Patyręs 32-iejų metų futbolininkui, kuris ankstesnėje savo karjeros stadijoje 46 kartus atstovavo Ispanijos rinktinei, pirmoji operacija buvo atlikta 2006-ųjų metų sausio mėnesį, kai jam plyšo kelio kryžminiai raiščiai.

Po šešių mėnesių pertraukos vidurio saugas sugrįžo į aikštę, tačiau iki sezoninėse draugiškose varžybose dar kartelį susižeidė savo raiščius ir vėl buvo priverstas gultis ant operacinio stalo.

Po antrosios atliktos operacijos jam buvo suteikta viltis vėl rungtyniauti 2007 metų pradžioje, bet J.C.Valeronas vis dar jautė skausmus kelyje ir praėjusių metų kovo mėnesį net trečiąjį kartą buvo operuotas tam, kad jo karjerai dar būtų suteikta šiokia tokia viltis.

Pastaraisiais metais „Deportivo“ klubas ne tik kad nepatenka į jokius Europos turnyrus, bet ir gan prastai rungtyniauja Ispanijos pirmenybėse. Šis sezonas klubui klostosi blogiau negu buvo tikėtasi, kadangi iš dvidešimties rungtyniaujančių komandų yra užimama priešpaskutinė, 19-oji vieta, kuri reiškia iškritimą į žemesnįjį divizioną.

Europos futbolo čempionatas 2024 spėlionė