T.Radzinevičius grįžo į "Slovan" © Eurofootball.lt
Čekijos klubas, kuriam priklauso Tomas Radzinevičius, susigrąžino lietuvį į savo ekipą. Buvęs "Sūduvos" žaidėjas pastaruosius pusę metų atstovavo Česke Budejovycų "Dynamo", kuriam per 15 rungtynių pelnė 4 įvarčius.

"Į "Slovan" grįžau pasibaigus nuomos sutarčiai. "Dynamo" sekėsi neblogai, nuolat gaudavau daug žaisti, manimi buvo patenkinti ir treneriai, kurie norėjo, kad likčiau pas juos ilgesniam laikui. Tačiau šiuo metu jau rengiamės antrajai sezono daliai su Libereco komanda",- futbolas. lt teigė T.Radzinevičius.

Antradienį "Slovan" draugiškose rungtynėse 3:1 nugalėjo Plzeno "Viktoria", o trečiąjį įvartį nugalėtojams pelnė būtent puolėjas iš Lietuvos.

T.Radzinevičius į Čekiją iškeliavo 2005 m. pabaigoje iš Marijampolės "Sūduvos". Kitais metais su "Slovan" jis tapo šalies čempionu. Netrukus puolėjas buvo paskolintas "Kladno", o po metų – "Dynamo" komandai.

Libereco ekipa po pirmojo rato šiose Čekijos pirmenybėse kol kas žengia 11 vietoje tarp 16 komandų.

26 metų lietuvio sutartis su "Slovan" galioja iki 2009 m. vasaros.

Paklaustas, ar nepabodo rungtyniauti Čekijoje, T.Radzinevičius atsakė dviprasmiškai: "Nepabodo, nes čia futbolo lygis tikrai geras, žaisti įdomu. Tačiau vis tik jau nesu pats jauniausias futbolininkas, tad norėčiau išbandyti save aukštesnio lygio varžybose – kad ir antrojoje Vokietijos Bundesligoje. Per likusią sezono dalį sieksiu gerai pasirodyti, užsirekomenduoti ir atkreipti stipresnio klubo dėmesį".