Ligue 1: Lyderiai barsto taškus © Eurofootball.lt
Sekmadienį Prancūzijos aukščiausios lygos "Ligue 1" pirmenybėse buvo sužaisti likę du 23-ojo turo susitikimai. Pergalės nesugebėjo iškovoti nei antroje vietoje žengiantis "Bordeaux" klubas, nei pirmenybių lyderis "Lyon".

Bordo futbolininkai šiame ture išvykoje susitiko su kuklia "Lorient" ekipa ir po atkaklios kovos buvo priversti nusileisti jai rezultatau 1-0. Vienintelį mačo įvartį 76-ąją minutę tiksliu smūgiu nuo 11-os metrų žymos pelnė Christophe`as Jalletas.

Šia persekiotojų nesėkme nesugebėjo pasinaudoti "Lyon" klubas, taip pat išvykoje sužaidęs lygiosiomis 1-1 su "Saint-Etienne" ekipa. Atkakliai vykusiame pirmajame kėlinyje progų pasižymėti turėjo tiek viena tiek kita ekipa, o pirmasis mačo įvartis krito paskutinės kėlinio atakos metu, kai apmaudžiai suklydus "Lyon" vartų sargui Gregory Coupet kamuolį į tuščius vartus galva pasiuntė "Saint-Etienne" atakų lyderis Batefimbi Gomisas. Panašus scenarijus susiklostė ir antrajame kėlinyje, tačiau šį sykį labiau pasisekė "Lyon", nes jaunasis Karimas Benzema jau per teisėjo pridėtą laiką sugebėjo nuginkluoti šeimininkų vartų sargą ir išplėšti savo ekipai tašką.

Sekmadienio rungtynių rezultatai:

"%c00293" 1 - 0 "%c00064"
76` [1 - 0] Christophe Jallet (iš 11m.)

"%c00146" 1 - 1 "%c00055"
45` [1 - 0] Batefimbi Gomis
90` [1 - 1] Karim Benzema